Sisindiran



MATERI PEMBELAJARAN SASTRA SUNDA DI SD JEUNG SMP

3 nyaeta sastra Sunda sampakan (dongeng, mantra, carita pantun, kakawihan, sisindiran) jeung sastra Sunda sampeuran (pupuh, carpon, novel, sajak bebas).

Download - Mon, 01 Sep 2014 00:23:00 GMT