Dialog Lawakan 6 Orang



Not Found

related

lawak komedi dlm bahasa kelate - YouTube

video ini dialih bahasa kepada bahasa kelantan dan ditukar dialog ceritanya juga..

Dialog Dua Hantu (Serius Lawak!) - Pen Patah Blog

Tersebutlah kisah dongeng tentang dua orang hantu. Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun berborak la untuk mengisi masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu.

Lawak!!! Dialog budak darjah satu. | Ibnushukran

Dialog 1 Seorang guru bertanya kepada anak muridnye. Guru:Jika ayah kamu mendapat RM80 seminggu dan memberi emak kamu separuh,berapakah yang ayah kamu dapat?

Koleksi dialog lawak yang mencuit hati | AKU PENGEMBARA

Pagi ini saya kongsikan dialog-dialog mencuit hati ini sementara menunggu flight terbang ke Sabah sekejap sahaja lagi. Nie pun update dalam balai pelepasan ...

Koleksi Lawak Jenaka: True Story of Caring Lover

Sesape yang ada koleksi lawak tu share lah kat sini dengan anto email ke [email protected] Lawak yang tersiar tu tak dapat apa2 bayaran, cuma aku ...

JOKOWI TERSENYUM Saat Di Tanya Orang Jepang - BEST MOMENT ...

Adegan Jokowi Tersenyum Saat Di Tanya Orang Jepang Best Moment Dialog Kadin capres jokowi 2014 Full Dialog kadin Capres cawapres jokowi jusuf kalla dan ...

Lawak Lucu

Dalam suatu pertandingan di dapati ketiga-tiga orang yang mengambil bahagian telah mendapat markah yang sama. Untuk menentukan pemenang, pengadil menyarankan di ...

Lawak - 7 Lawak Untuk Hilangkan Stress - Pen Patah Blog

Aderla sorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta derma. Derma untuk rumah orang-orang tua. seorang budak pun membuka pintu. budak : derma ape bang?

KELAKARGILA!!!! Haha Kelakar dan Lawak Gila Kat Sini !!

Kelakargila !!!! Blog hiburan untuk menghiburkan hati anda yang duka merupakan koleksi pelbagai cerita lawak jenaka tak kering gusi sepanjang zaman. Ia membuatkan ...

Lawak Jenaka dan Teka Teki

Teka-teki: Hitam dan berpeluh.. HA.. Ape2?? Jawapan: semut hitam tengah berjogging.. huhuhu Teka-teki: Ape benda bila masuk segitiga bila kuar bergulung-gulung?