Dialog Dongeng Basa Sunda Sasatoan



Not Found

KUMPULAN DONGENG BASA SUNDA

Kacaritakeun jaman baheula aya oray naga geus lila ngalamun hayang nyaba ka kahiyangan. Unggal isuk eta oray teh osok dangdan mapantes maneh. Tapi keukeuh teu ngarasa ...

Basa Sunda « Adejuve

Posts about Basa Sunda written by adejuve ... CARITA WAYANG. Déwi Setiawati, putra raja ti Wirata. Mangsa yuswana manjing rumaja, anjeunna kapaksa ngantunkeun nagara ...

Dongeng Uing

Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing

Kurikulum 2013 dan Bahasa Sunda « Adejuve

Kang, gaduh Perangkat pembelajaran lengkap Basa Sunda teu? Abdi peryogi pisan. Kirimken k Email [email protected] Nuhun. Komentar oleh mangDJ | 25 Mei ...

NINI ANTEH SANG PENUNGGU BULAN | tatangmanguny's blog

Nya keun wae, apan beda hulu beda buuk. Bari da apan keur sakola dasar keneh ge urang sunda teh sok diajar kiratabasa, ngan aya kirata basa nu make basa, aya kirata ...

Dongeng Uing: SASAKALA SITU BAGENDIT

Dongeng, carita rayat, jeung lian ti eta beunang ngumpulkeun, nyalin, jeung nyusun jisim uing

Kampung Ciburuan [KC] | Ngawincik Peperenian ti Pasisian ...

Ngawincik Peperenian ti Pasisian, Ngaguar Daluang ti Panyabaan ... Pikeun katagori séjénna, nyaéta: Mojang Jajaka Lingkungan Hidup Kabupatén Sumedang 2014: I ...

Komponen Penyusun Komputer Pribadi (PC) | Kampung Ciburuan ...

Thanks for finally talking about >Komponen Penyusun Komputer Pribadi (PC) | Kampung Ciburuan [KC]

SAUNG SUNDA | Saung na Urang Sunda

Kusmayatna Kusumadinata atau yang tenar dengan nama Kang Ibing merupakan Sosok multitalenta.wafat di usia 64 pada Kamis (19/8/2010) karena sakit.

Nama Tokoh Wayang Golek ~ Kuringmah Urang Sunda!

Wayang Golek adalah suatu seni pertunjukan wayang yang terbuat dari boneka kayu, yang terutama sangat populer di wilayah Tanah Pasundan. Sebagaimana alur ...