Contoh Pachelaton Boso Jowo Nganggo Wangsalan



Not Found

Teras Pembelajaran: KASUSASTRAN JAWA

Dening: Heru Subrata. Macapat (Tembang Cilik) Puisi Jawa Lawas. Macapat iku tembang tradhisional ing tanah Jawa. Saben bait macapat nduwèni baris kalimat ...