Legenda Cerita Rakyat Basa Krama Alus



Not Found

related

SatuaBali - nakbalibelog | Jadilah Apa Yang Kita Suka ...

Satua Bali merupakan cerita, dongeng, legenda, fabel, pengantar tidur dengan menggunakan bahasa Bali Alus, Madya maupun Nista.

Lutung Kasarung - Legenda Kita | Cerita Membawa Makna

ceritanya bagus cihhhhh tapiiiiiiiiiiiiiii arti dari lutung kasarung artinya pastiiiiiiiiiiiiiiiiii monyet di karungin yach

Contoh IKRAR / Pidato Halal Bi Halal dalam Bahasa Jawa Krama

Sak lebetipun sesrawungan kaliyan panjenengan sedaya para sesepuh dalasan pinisepuh wargo masyarakat Dukuh Ngelo Asri mriki. Kula minangka wakil saking ...

Anang's Blog: Bahasa Jawa Punah di Pulau Jawa ??

124 komentar: Kirim Komentar Anda. wkurniawan said... Ojo nganti punah kang. Isih ono aku sing janji arep nglestariake boso jowo nganti anak putuku...

wong jowo: TEMBUNG SAROJA

Tembung saroja yaiku tembung loro sing padha tegese utawa meh padha dianggo bebarengan.

Glepung Tekek | Budaya Jawa

Glepung Tekek. Salim wis kondhang wong jujur lan lurus. Upama ana piranti kanggo ngukur kejujuran, banjur dianakake lomba kejujuran sadonya, ya Salim iku juarane.

Welcome to Luta Resort Toraja

Rooms & Rates Luta Resort Toraja is an International standard hotel in Toraja with 36 rooms and suites. Torajan handicrafts have been used to great effect in all ...

Kinanthi | Budaya Jawa

Kinanthi iku salah sijine tembang macapat kang umume dienggo nggambarake rasa seneng, katresnan, lan kawicaksanan. Kinanthi bisa nduwe arti gegandhengan tangan lan ...

Romantisme Cerita Sejarah

DALAM sejarah Indonesia, nama Sosrokartono kalah populer dibanding RA Kartini, adiknya. Padahal kontribusi Sosrokartono untuk negerinya tak kalah besar dari sang adik.

MARKAS KELUARGA BESAR KAMPUS WONG ALUS | Upaya Belajar ...

SALAM PASEDULURAN. Kami meracik satu parfum khusus dalam botol ukuran 8 ml aroma SPESIAL dan ORIGINAL dari KAMPUS WONG ALUS yang kami beri nama PARFUM KWA, yang ...