Cerita Sasatoan Basa Sunda



Not Found

related

SAUNG SUNDA | Saung na Urang Sunda

Di wewengkon Garut aya talaga nu ngaranna kawentar ka mana-mana, nya éta Talaga Bagendit. Kacida kajojona téh. Saban poé Ahad tawa poé pakanci raména téh luar ...

URANG SUNDA KAMARANA?

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sunda

Mohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.

Kampung Ciburuan [KC] | Ngawincik Peperenian ti Pasisian ...

Ngawincik Peperenian ti Pasisian, Ngaguar Daluang ti Panyabaan ... Pikeun katagori séjénna, nyaéta: Mojang Jajaka Lingkungan Hidup Kabupatén Sumedang 2014: I ...

Komponen Penyusun Komputer Pribadi (PC) | Kampung Ciburuan ...

Thanks for finally talking about >Komponen Penyusun Komputer Pribadi (PC) | Kampung Ciburuan [KC]

Kanada - Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Kanada (Bahasa Inggeris: Canada pron.: / ˈ k æ n ə d ə /) ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi (negeri) dan tiga wilayah .