Cerita Sasatoan Basa Sunda



Not Found

URANG SUNDA KAMARANA?: Tembang

Urang Sunda mangrupakeun salah sahiji séké sélér nu ngeusi utamana bagian kulon pulo Jawa, populasi kadua panglobana di Indonésia. Luyu jeung sajarahna, urang ...

SAUNG SUNDA | Saung na Urang Sunda

Di wewengkon Garut aya talaga nu ngaranna kawentar ka mana-mana, nya éta Talaga Bagendit. Kacida kajojona téh. Saban poé Ahad tawa poé pakanci raména téh luar ...

Sunda Jaya Di Buana | Lamun lain ku Urang Sunda rek ku ...

Lamun lain ku Urang Sunda rek ku saha deui? ... Siapa pun, terutama orang Sunda, sepakat bahwa Tragedi Bubat merupakan peristiwa sejarah yang sangat menarik, bukan ...

Kuringmah Urang Sunda!

Ari diarah supana, kudu dipiara catangna. Hartina : Naon baé anu méré hasil ka urang kudu diurus bener-bener. Asa nyanghulu ka jarian. Hartina : Ngawula ka nu ...

URANG SUNDA KAMARANA?

Sakilas cutatan rasa katineungna urang sunda di pangumbaraan anu hoyong ngamumule budaya karuhun ulah leungit dugi ka incu-buyut Jeung impian jadi inohong dinagri luar...

Kampung Ciburuan [KC] | Ngawincik Peperenian ti Pasisian ...

Ngawincik Peperenian ti Pasisian, Ngaguar Daluang ti Panyabaan

ARTIKEL ACIL: kamus indonesia sunda

Mohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.

Nama Tokoh Wayang Golek ~ Kuringmah Urang Sunda!

Wayang Golek adalah suatu seni pertunjukan wayang yang terbuat dari boneka kayu, yang terutama sangat populer di wilayah Tanah Pasunda...

Mencari "naon hartina" di Kamus Bahasa Sunda | arsip kula

Mencari "naon hartina" di Kamus Bahasa Sunda , neundeun beja keur bejakeuneun

Komponen Penyusun Motherboard | Kampung Ciburuan [KC]

Motherboard komputer, khususnya motherboard komputer PC disusun atas berbagai komponen yang diperlukan dalam membangun sebuah sistem komputer. Komponen ...